Sabri Fejzullahu sapo rrëfeu gafën e tij dhe na gajasi së qeshuri

Në morinë e angazhimeve të shumta që ai ka, me siguri që axhenda e tij është aq e ngjeshur sa nuk do të ishte aspak çudi nëse do të ngatërronte datat apo edhe vendet e koncerteve.

Në fakt kjo e fundit i ka ndodhur me të vërtete këngëtarit Sabri Fejzullahu. 12 gushti i këtij viti axha Sabri ishte rezervuar pēr të kēnduar në një dasmë. Fejzullahu ka marre makinen dhe është drejtuar për në ambientin ku do tē mbahej dasma dhe pasi ka mbërritur në destinacion; gjejeni çfarë; Këngëtari kishte shkuar në adresen e gabuar. Hitbërësi i “Ma ke prish gjumin e natës” ka rrëfyer gafën në programin Mirage në televizionin Rt21 ne Kosovë!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article