Moderatorja shqiptare ka 1001 arsye për t’u larguar nga Shqipëria

Janë të famshëm, të bukur e ndoshta edhe të pasur por duket se edhe ata kanë plot arsye për të lënë vendin e tyre. Dojna Mema nëpërmjet një ‘interviste’ në Instagram ju përgjigj pyetjeve të ndjekëseve të saj dhe një ndër to ishte edhe pyetja se për çfarë do ta linte ajo Shqipërinë.

“Për 1001 arsye që i dimë të gjihë!”: ishte përgjigja e moderatores. Nuk e dimë nëse 1001 arsyet e saj do ta dertyrojnë bukuroshen të lërë ekranin dhe të largohet nga Shqipëria, por ne urojmë që jo.

Previous ArticleNext Article