Princi Harry dhe Princi William zbulojnë zakonin e çuditshëm që e kanë trashëguar nga Princi Charles!

Për të festuar 70 vjetorin e lindjes së Princit Charles, Princi William dhe Princi Harry u intervistuan për realizimin e një dokumentari rreth babait të tyre. Këtë intervistë princat e përdorën si një mundësi për të zbuluar disa nga momentet e tyre më turpëruese me babain e tyre. Ata folën rreth pasionit të Princit Charles për të pastruar planetin dhe se si babai I tyre ka ndikuar tea ta për vite me rradhë. Në fakt Princat të dy talleshin në shkollë për faktin se mblidhnin plehra, një zakon I frymëzuar nga babai I tyre.

Princi Harry thotë: “Unë dilja nga shkolla që të mbidhja mbreturina. Nuk dilja i vetëdijshëm për të mbledhur plehra por kur shkon diku dhe sheh diçka në tokë e merr dhe e hedh në vendin e duhur.” Kur vjen fjala te mbledhja e mbeturinave Princi William përshkruan pushimet e pazakonta që kanë kaluar si fëmijë: “ Ai na mori për të mbledhur plehra kur ishim të vegjël… Ne menduam se kjo ishte shumë normale, të gjithë duhet ta bëjnë. Ne ishim duke mbledhur plehra me mjetet e duhura dhe po I hidhnim në qeset plastike.”

Këto pushime mund të duken të pazakonta ama duket qartë se kanë patur një impact të fortë te të dy djemtë e Princit Charles.

Burimi/Marie Claire

Previous ArticleNext Article