Hyeda El Saied e tregon me foto marrëdhënien mes partnerit të ri dhe të birit!!!!

Mbetet një figurë mjaft e dashur për publikun shqiptar, dhe kërshëria për të është e madhe, edhe pse vetë Hueyda El Saied është përgjithësisht e rezervuar për jetën private. Por herë pas herë, ajo i jep ca detaje, e së fundi ka nisur të rrëfejë pak më shumë mbi lidhjen me partnerin e ri, duke e bërë këtë edhe përmes pamjeve në rrjetet sociale.

Cifti po jeton ditë të bukura, dhe bashkë me djalin e Hueydës, janë imazhi i familjes së lumtur!  Marrëdhënia e njeriut që Hueyda ka në krah me të birin e saj është perfekte, dhe këtë e tregon ajo vetë përmes postimeve në Instagram!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article