Matchy-matchy me babin! 7 herët kur Loriku dhe djali vishen njësoj dhe na kënaqën sytë

Në familjen e Lorik Canës duket se është vendosur një rregull ‘i pashkruar’ sa i përket sportistit dhe të birit Boikenit. Nëse familja do të shkoi me pushime ‘është kusht’ që babë e bir me kujdesin e mami Monikës të vishen njësoj!

Ne kemi zgjedhur 7 herët kur ish-kapiteni i kombëtares shqiptare të futbollit dhe djali i tij i vogël janë kombinuar  me njëri-tjetrin duke na ngrohur zemrat.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article