Nga syzet te kapelet: Ja aksesorët më në zë të Javës së Modës në Milano

Java e Modës në Milano është ende duke u zhvilluar dhe me pasarelat e deritanishme kemi mundur të shohim edhe aksesorët e sezonit. Që nga syzet e diellit të mbingarkuara, kapelet, kapëset dhe bizhutë, shihni më poshtë disa nga aksesorët më të bukur të përgjedhur nga Vogue.


Fendi

Fendi
 
Emporio Armani

Emporio Armani

Emporio Armani

Fendi

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

United Colors of Benetton


United Colors of Benetton

United Colors of Benetton

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article