Tonet e duhura që i shkojnë secilës ngjyrë syri

Nuk ka rëndësi çfarë ngjyre kanë sytë tuaj, ju mund t’i jepni atyre shkëlqimin e merituar duke zgjedhur tonin e duhur të syve. Sipas ekspertëve të make up-it ja cilat janë ngjyrat që shkojnë me ngjyrën tuaj të syve:

 

1- Nëse sytë tuaj janë ngjyrë ulliri zgjidhni tonet e lejlas për në mbrëmje dhe tonet e së kaftës për ditën.

2- Nëse keni sytë ngjyrë blu ju shkojnë tonet e hapura e neutrale

3- Nëse keni sy ngjyrë jeshile të hapur shkoni për ‘smoky eyes’ dhe tone ngjyrash që qëndrojnë afër jeshiles

4- Sytë ngjyrë kafe të errët duhet të provojnë tonet e syve ngjyrë violet, gri argjendi dhe kafen e errët

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article