Aktorët në mbrojtje të Majlinda Bregut: “ Njerëzit e saktë i shkelim, sulmi ndaj saj, na neverit“!!!

Iu bënë disa interpretime të pakëndshme një videoje të vjetër e Majlinda Bregut me raportuesin për Shqipërinë në PE, Knut Fleckenstein. Por në raste si ai i dy aktorëve, Besmir Bitraku dhe Erjona Kakeli, ato kanë ngjallur saktësisht efektin e kundërt.

Ishte Besi I pari që e hodhi statusin dhe më pas Erjona e rishpërndau. “ Më neverit injoranca“, – është komenti në fjalë“, “ më neveri gjithë frustrimi personal që është derdhur sot mbi Majlinda Bregun. Nuk di c`të them përvecse: njerëzit më të saktë në vendin tonë, ne i shkelim me këmbë!!! Pa dallim feje, krahine, ideje“.

Previous ArticleNext Article