Ami feston ditëlindjen dhe urimi i Ermalit është më i veçanti që kishim dëgjuar!

Sot ajo feston ditëlindjen e 37-të, e që me siguri e ka gjetur Amin më të plotësuar së kurrë. Në një mori urimesh e mesazhesh që sipërmarrësja e njohur ka marrë këtë 5 mars, neve por me siguri më shumë atë, e ka ‘goditur’ urimi i bashkëshortit Ermalit.

Show-man-i i ekranit ka huazuar një shprehje të Ainshtain sipas së cilit se të qenit me një grua të bukur orët e minutat përgjysmohen, ndaj Ermali ka llogaritur mirë e bukur minutat (sipas teorise së Ainshtain) dhe ka shkruar një ndër urimet më të veçanta që ne kishim dëshuar.

Ainshtain ka thënë: ‘1 orë me një grua të bukur është baraz me një minutë’. Jam i bekuar nga ty për këto 113.880 minuta që kemi kaluar së bashku. Happy Birthday zemër”; ka shkruar Mamaqi

Ermali dhe Amarda prej 13 vitesh po jetojnë një histori të bukur dashurie frut i së cilës janë dy fëmijët Joel dhe Sia.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article