Ermal Mamaqi dhe Jonida Maliqi nuk paskan folur për tre vjet, përse vallë??

Janë miq të vjetër, dhe Ermal Mamaqi e kishte të ftuar në emisionin e tij ku Jonida Maliqi bëri dhe rrëfimin e rrallë. Për tre vjet, tha këngëtarja, nuk i kam folur me gojë Ermalit në lice. Po cila ishte arsyeja e një “ bllokade “ të tillë? Cfarë mund të ketë bërë moderatori që këngëtarja është përpjekur ta mbajë larg?

Përgjigjen e dha ajo vetë. Unë për 3 vite nuk i kam folur me gojë Ermalit sepse i bënte pritë të gjithë nxënësve të Liceut Artistik me shakatë e tij së bashku me Eglein Laknorin. Kisha gjithmonë ankth kur e shihja Ermalin se e dija që do bënte ndonjë bëmë dhe mbaja seriozitetin që më karakterizonte”,- ishte shpjegimi I Jonidës.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article