Ish Miss Tropoja, aktore me tre fëmijë: “ Në Shqipëri, prej mëmësisë nuk m`u dha asnjë shans“!!

Është e famshme në Kosovë me rolin e “Xhbanes“, tek seriali “O sa mirë” . Por në Shqipëri, Arjola Demiri gjeti dyer të mbyllura. Shkaku?  Ishte nënë dhe si e tillë, konsiderohej që nuk mund t`I përballonte situatat si të tjerat.

“ Që para 4 vjetesh insistova shumë që të hyj në treg dhe nuk lashë audicion pa marrë pjesë. Por nuk m`u dha  mundësia, nuk m`u dha shansi dhe kjo ishte ajo që më dhimbte më shumë  sepse në shkollë isha vlerësuar gjithmonë me role kryesore dhe e diplomuar me notën 10. Më dhimbte që nuk më jepnin një shans, ka rrëfyer ajo tek “Rreze dielli“.

Është e vështirë për shkak të pamundësive që nuk të jepen, për shkak të disa rrethanave që jeta mund të të sjellë rreth e rrotull, është e vështirë të jesh femër në Shqipëri, realisht, ka shtuar Arjola duke treguar kështu me keqardhje përse profesionalisht të paktën, ndihet më mirë atje ku është sesa këtu.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article