Almeda Abazi tregon emrin që do të ketë i biri, por cfarë kuptimi ka ai?

Bukuroshja shqiptare është në fundin e pritjes së ëmbël dhe pop ret me padurim pa marrë në krahë djalin e saj. Ajo rrëfeu për “Who“, se cfarë emri ka zgjedhur për bebin së bashku me të shoqin, Tolgahan.

“Kanë qenë muajt më të shenjtë të jetës sime, nuk di të përshkruaj atë që ndjej. Besoj se vetëm nënat më kuptojnë, por di që tashmë Efehan i ka dhënë e do t’i japë një tjetër kuptim jetës sime”, – ka thënë Almeda, duke zbuluar kështu emrin e të birit. Po cfarë nënkupton ky emër?

Ish Miss-I thotë se emri që I pëlqente asaj në fakt ishte Efe. Ajo do ta kishte lënë me kaq, por bashkëshorti ka kërkuar t`I shtohet “Han“ nga mbrapa, sepse shumicës prej emrave në familjen e Tolgës i mbaron emri me “Han” !!! Djalit ndërkohë sic thotë, do t`i flasë gjithë kohën shqip!!!

 

Previous ArticleNext Article