Brenda vilës luksoze të Kim Kardashian: paska një stil të vecantë!!!

Kim Kardashian ka lejuar për të parën herë gazetarët në vilën e saj madhështore, dhe nuk e bëri këtë për cdo lloj reviste por vetëm për “ Vogue“. Ylli I reality show-t ka treguar pjesë nga brendia e rezidencës së saj luksoze, e cila faktikisht qenka arreduar mjaft thjeshtë.

Bie në sy fakti që vila nuk ka ngarkesë të madhe orendish, dhe mbizotëron përgjithësisht ngjyra e bardhë.

Banesën gjigande e Kim dhe Kanye West e blenë pasi e kishtë lëshuar pronarja e mëparshme, Lisa Marie Presley, por që ta sillnin në pamjen aktuale, iu desh të shpenzonin jo pak, por plot 40 milionë .

Previous ArticleNext Article