Majlinda Bregu publikon si rrallëherë foto me të atin!!!

Përpara disa muajsh u zhvendos në Sarajevë me detyrën e Sekretares së Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal. Por pavarësisht postit prestigjoz, distanca nga familja nuk është e lehtë për tu përballuar.  Ndaj ish ministrja  e integrimit përpiqet ta zvogëlojë impaktin e saj përmes udhërimeve të shpeshta në Shqipëri. Kjo e ka nxitur duket që si rrallëherë të publikojë një foto me të atin, ku duken të qeshur të dy ( janë cmallur mirë me sa shohim), dhe kërkojnë madje t`I bëjnë “ xheloze“ edhe dy motrat e saj!!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article