Mirela Kumbaro: “Përmeti është Toskana e Shqipërisë!”

Mbrëmja e fundit e Soiree me Jonida Shehun për këtë sezon televiziv u mbyll me Përmetin duke i dhënë fund kështu, mbrëmjeve të festave të mërkurave mbrëma deri sezonin e ardhshëm.

Të ftuarit e kësaj mbrëmje nxorrën në pah veçoritë dhe të mirat që qyteti i Përmetit ka, qoftë nga ana kulturore, apo edhe përsa i përket natyrës, demografisë, gastronomisë e mjaft aspekte të tjera.

Përmeti është një nga ato qytete që ka mbi supe një potencial mjaft të madh për zhvillimin ekonomik e kulturor, aq sa ish-ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro e quan Toskana e Shqipërisë.

Kjo i shtohet listës së frazave që politikanë të ndryshëm krahasojnë zona të caktuara të vendit tonë me ata italiane e të huaja.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article