Xhemi Shehu publikon si rrallëherë foto me rrobebanje!!

I ngrohti I vërtetë më në fund mbërriti dhe Instagrami u mbyt me foto plazhi, por disa VIP-a nuk pritën të hapej koha këtu për të shijuar plazhin. Ajo që tërhoqi më shumë vëmendjen megjithatë ishte Xhemi Shehu, e cila është mjaft e rezervuar kur vjen fjala tek postimi I fotove shumë ekspozuese. Por këtë radhë, edhe moderatorja e Top Channel e ka bërë një lëshim: ajo nxorri foto me rrobebanjo duke na treguar trupin e tonifikuar, rezultat I një pune “të palodhur“ në palestër!

Dhe përmes postimeve, na tregoi gjithashtu se po pushon në një parajsë të vërtetë tropikale: në Tajlandë!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article