Britney Spears lë pas shqetësimet, argëtohet në jaht me të dashurin e ri

Britney Spears ka pasur një muaj mjaft të vështirë pas hyrjes së parë në një klinikë psikiatrike dhe më vonë edhe për shkak të problemeve me babain e saj.

Por ylli i popit dukej sikur po linte shqetësimet e saj pas saj, kur ajo u kënaq në Miami me të dashurin Sam Asghari të shtunën.

Ata u panë shumë të lumtur në shoqërinë e njëri tjetrit, e madje duke u përpjekur të rikrijonin në jaht skenën e famshme të filmit “Titanic”.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article