Metoda e Almeda Abazit për të hequr 8 kilogramë pas lindjes qenka fantastike, as dietë, as palestër!!!

Këto shembujt e yjeve që tregojnë eksperiencat e tyre për heqjen e kilogrameve të tepërta kokëforta, janë mjaft të vyera! Së pari mund ta shohim rezultatin, ndaj I konsiderojmë bindëse, së dyti kemi mundësinë ta përdorim informcionin ë përftuar për të parë se cila metodë do të na përshtatej më së shumti dhe ne vetë! Almeda Abazi është  më e fundit që ndan përvojën e saj më peshën, duke iu referuar në këtë rast, asaj të akumuluar gjatë lindjes.

Ish Missi shqiptar rrefen se ka arritur të heqë 8 kilogramë vetëm përmes një veprimi mëse të natyrshëm. Ja cfarë thotë ajo vetë: “ “Shtova 16 kilogramë gjatë shtatzënisë dhe humba 8 kilogramë pas lindjes, por vetëm duke i dhënë djalit qumësht gjiri. Nuk kam filluar akoma dietën dhe ‘fitness-in’”!!! Domethënë, një veprim që I bën mirë edhe fëmijës,por edhe nënës!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article