Marsela Cibukaj drejt martesës??

Lidhja e saj e dashurisë nuk ka shumë që është bërë publike, dhe jo nga ajo vetë. Pavarësisht natyrës së saj të ciltër, Marsela Cibukaj është mjaft e kujdesshme me detajet mbi jetën private. Ishte vetë partneri I saj, Vitmar Basha ai që e zbuloi lidhjen me këngëtaren mjaft të dashur për shqiptarët.

Dhe ajo duket po shkon aq mirë, sa cifti po diskuton martesën!!! Sërish është Vitmari ai që tregon ndonjë gjë, dhe e pohoi hapur tek emisioni ‘Gjesi’ se shumë shpejt, Marsela mund të shkojë drejt altarit e veshur me fustan të bardhë!

Hamendësime se mes dyshes kishte dicka më shumë se miqësi ka pasur me kohë, por rrëfimi I Vitmarit se I kishte bashkuar muzika dhe se Marsela kishte qenë muza e tij për albumin e ri, të titulluar ‘9’, I vuri vulën gjithckaje!!!

Previous ArticleNext Article