Sa romantike! Shihni puthjet mbretërore të të gjitha kohëve!

 

Familjet mbretërore jane tejet të rezervuar për të shfaqur publikisht afeksione, puthje apo përkëdhelje ndaj njëri tjetrit, por ka momente kur përshembull një puthje është mëse e lejuar e kjo në rastet e martesave të pjestarëve të familjeve mbretërore.

Dita e dasmës është ndoshta momenti i vetëm kur një Mbret, Mbretëreshë, Princ a Princeshë t’i tregojë hapur botës për dashurinë e tyre, nëpërmjet një puthje.

Le të bëjmë një udhëtim në momentet e ralla të familjeve mbretërore në botë, teksa kanë dhuruar puthjen e ëmbël para milionave shikues.

Viti 1981, Princeshë Diana dhe Princ Charles

Viti 1998, Princi Maurits dhe Princeshë Marilene  

Viti 2001 Princ Haakon dhe Princeshë Mette-Marit Tjessem Hoiby e Norvegjisë

Viti 2001 Princ Constantijn & Princess Larentien e Hollandës

Viti 2002 Princeshë  Martha Louise e Norvegjisë  dhe  Ari Behn

Viti 2003 Emmanuel Philibert dhe  Clotilde Courau

Viti 2003 Princ Laurent i Belgjikës dhe  Claire Coombs

Viti 2004 Princ Felipe i Spanjës dhe Princeshë Letizia Ortiz

Viti 2004 Princi Danez Frederik dhe  Princess Mary

Viti 2010 Princ Nikolaos I Greqisë  dhe Princess Tatiana

Viti 2011 Princeshë Annemarie Gualtherie van Weezel e Belgjikës dhe Prince Carlos

Viti 2011 Prince William dhe Kate Middleton 

Viti 2011 Princeshë Charlene e Monaco dhe  Prince Albert II

 

Viti 2011 MbretiJigme Khesar Namgyel Wangchuck dhe Mbretëreshë Jetsun Pema e Bhutan 

 

Viti 2013 Christopher O’Neill dhe Princess Madeleine

Viti 2015  Princi Suedez Carl Philip dhe Sofia Hellqvis

Viti 2018 Princ Harry dhe Meghan Markle

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article