Klaudia Pepa ka shtuar ne peshë dhe na e tregoi me foto ndryshimin!!!

Në ka ndonjë gjë që të shkon direkt në mendje kur flitet për Klaudia Pepën është plasticiteti I jashtëzakonshëm I saj I lëvizjes, por edhe trupi perfekt!!!

Balerina e njohur shqiptare, që prej disa kohësh tashmë jeton dhe punon në Italinë fqinjë, shquhet për format e rregullta të saj, duke afishuar përherë një trup që cdo femër do ta kishte zili!

Megjithatë, edhe Klaudia së fundi po ankohet për peshën. Përmes një fotoje të postuar në rrjetet sociale, ajo na tregoi se ka shtuar një kile, e kjo për balerinën është shqetësuese ( dhe jo vetëm për atë në fakt).

Por nga ana tjetër, pala e vogël e barkut tek Klaudia mund të jetë ngushëllim për disa. Mendohet se shkak I kësaj luhatjeje në peshën e balerinës mund të jetë bërë dashuria e saj për patatinat dhe birrën!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article