Bashkëshortja e këngëtarit shqiptar shkëlqen në muajin e gjashtë të shtatzanisë!!

Pjesa më e madhe kaloi, dhe koha kur Ariana Fejzullahu do të mbajë në krah së bashku me Ermalin, fëmijën e tyre të katërt, nuk është e largët. Ndërkohë, bashkëshortja  e këngëtarit të njohur ka realizuar nje set fotografik në muajin e gjashtë të shtatzanisë, dhe duket e mrekullueshme!

Ariana shihet aty ndërsa qesh me të madhe dhe duket më e lumtur se kurrë. Cifti kanë bashkë edhe tre fëmijë të tjerë, dy vajza: Bunën dhe Erën si edhe një djalë, Artin.

Ndërkohë edhe fëmija që do të vijë në jetë, është mësuar se do të jetë vajzë. Shtatzënia e katërt e Arianës u konfirmua në muajin maj, e në një interviste në “RTV 21”, Ermali tha atëherë se janë shumë të lumtur, e urojnë vetëm që vajza, të vijë me shëndet e të jetë mirë!!

 

.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article