Le të nisë gara e vajzave VIP pa make-up!

 

Një veshje e bukur, dritë e mirë, grim i rregullt, flokë të krehura dhe ambient interesant duket se është skenografia e duhur për foton perfekte në instagram.

Por jo gjithmonë! Me gjithë garën që është kthyer së fundmi për të patur një llogari interesante instagrami, ndonjëherë edhe të famshmet bëjnë përjashtim, duke postuar foto pa asnjë pikë grimi dhe duke mos e vrarë aspak mendjen nëse foto do të jetë sipas ‘rregullave’ për të rrëmbyer ‘like-t’ e dëshiruara.

Teksa po bënim një vështrim tangent në llogaritë e të famshmeve shqiptare dhe veçuam fotot në të cilat ato janë shfaqur ‘make- up free’ si rrallë në ditët e sotme.

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article