Estee Lauder prezanton risitë në një darkë glamour në Padam!

Estee Lauder një nga markat më të suksesshme në botën e kozmetikës, e preferuar e shumë personazheve VIP në botë, edhe në Shqipëri prej vitesh tashmë ka fansat e vet.

Prezente përmes kompanisë Orbico, risitë e saj Estee Lauder i ka prezantuar gjithmonë në mënyra origjinale.

Këtë herë në një darkë private në Restorant Boutique Padam, një grup vajzash të apasionuara pas modës janë njohur dhe kanë provuar produktet më të reja të kësaj linje, ndërsa gjithçka në këtë mbrëmje rrezatonte klas dhe elegancë!

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article