Brad Pitt dhe Angelina Jolie bënë dicka për njëri tjetrin përpara ndarjes, që sot duhet t`i duket gabim!

Kanë qenë një nga ciftet më të adhuruara të Hollivudit dhe nuk mund të thuhet se mes tyre nuk ka pasur një ndjenjë të fortë; përkundrazi, ndarja, edhe pse u duk e pashmangshme në një moment, ka qenë mjaft e vështirë për të dy. Këtë po e dëshmon qartë fakti që asnjëri prej tyre nuk ka arritur përgjatë kësaj periudhe që të krijojë një lidhje tjetër të qëndrueshme.

Së fundi, është mësuar se përpara divorcit, Angelina dhe Brad kishin bërë në Tajlandë tatuazhe të njëjtë, të cilat ishin praktikisht dedikime për njëri-tjetrin në formën e simboleve budiste për t’i lidhur ata përgjithmonë si burrë dhe grua. Kushedi se cfarë mendojnë sot për atë veprim!

Previous ArticleNext Article