Buzëkuqët e verës: ngjyrat që shkojnë më shumë me trupin e nxirë!!!

Në Amerikë, buzëkuqët në Amerikë kanë edhe festën e tyre kombëtare: 29 korrikun, që është Dita Kombëtare e Buzëkuqit. Ai praktikisht, nuk njeh stinë, është një prej artikujve të domosdoshëm në cantën e një femre. Kur lëkura është e nxirë, buzëkuqi sikur shkon edhe më shumë, sepse sikur ia shton shkëlqimin fytyrës. Në raste të tilla, këshillohet si buzëkuqi mat, ashtu dhe shkëlqyesi, e këtu ka një hile për të treguar: një miks I të dy formulave. Në fillim përdorni atë mat si bazë, dhe pastaj shkëlqyesin vendoseni vetëm në qendër, sepse krijon imazhin e një buze më të fryrë. Ja ngjyrat e kësaj vere për lëkurën e nxirë:

Previous ArticleNext Article