“Përse nuk jetove në vendlindje?“, Emina Cunmulaj jep përgjigjen e sinqertë!!!

Emina Cunmulaj nuk lë rast pa u rikthyer në vendlindje, duke treguar kështu qartë se cfarë nostalgjie ndjen për tokën e saj. Në fotot e postuara së fundi nga Tuzi, shihej me disa pjepra në dorë, dhe shkruan: “S’ka si shtëpia. Pavarësisht se ku shkoj, sa shoh dhe sa mësoj, shtëpia ime është gjithmonë aty ku është zemra ime”.

Por  një ndjekëse e pyet, se derisa e do kaq shumë vendin e vet, përse nuk qëndroi aty. “Meqë s’ka vend si vendi jot pse nuk jetove aty? Pse s’u martove në Tuz? Pse nuk e zhvillove karrierën në vendlindje po ike qysh 18 ???”, e pyet ajo. Modelja e njohur shqiptare dha një përgjigje të sinqertë. ““Auuuuu tash a deshte edhe me i ra fylit për melodi; t’kisha tej atëherë isha ken tyj miel lopë hala “ia kthen ajo!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article