Rikthim në Parlament; deputetet shqiptare lënë mbresa me stilin!

E hëna e dy shtatorit riktheu në Parlament politikanët shqiptarë, pas disa javësh pushime.

Nëpërmjet një seance plenare të mbajtur pasditen e 2 shtatorit, ligjvënësit shqiptar, çelën kështu sesionin e ri paralmentar.

Si për të kremtuar nisjen e një sezoni të ri, të gjatë e tejet impenjativ, deputetët dhe politikanët e Kuvendit i kishin kushtuar një rëndësi të veçantë paraqitjes së tyre!

Ndërsa parlamentarët meshkuj kanë qëndruar tek zgjedhja e sigurt e kostumit, për gratë e paralmentit duket se impenjimi për të zgjedhur veshjen e ditës së parë ka qenë maksimal.


Elegancë, ‘chic’, veshje korrekte që i përshtaten ‘kauzës’ ishte gjithçka pamë në parakalimin e zonjave të politikës teksa drejtoheshin për në hyrje të Kuvendit!

Elisa Spiropali

Rudina Hajdari

Blerina Gjylameti

Belinda Balluku

Anila Denaj

Eglantina Gjermeni, Vasilika Hysi, Anila Denaj

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article