Përse Kate dhe Meghan nuk mbajnë diamante përpara orës gjashtë pasdite??

Ka mjaft rregulla në protokollin e familjes mbretërore britanike, që tingëllojnë të cuditëshme për veshët e njerëzvë të thjeshtë. Një prej tyre, është ai që I ndalon grave të kësaj familjeje të mbajnë diamantë përpara orës 6 pasdite.

Përse?  Aq më tepër kur ato me perla apo gurë të tjerë të cmuar lejohen. Arsyeja është se diamantët konsiderohet të tërheqin shumë vëmendje.

Meghani ndërkohë e ka thyer paksa këtë rregull, duke përdorur vëthë minimaliste me diamantë, me të cilët mund të justifikohej se nuk binin në sy shumë!

US actress and fiancee of Britain’s Prince Harry Meghan Markle leaves after attending Royal Family’s traditional Christmas Day church service at St Mary Magdalene Church in Sandringham, Norfolk, eastern England, on December 25, 2017. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS (Photo credit should read ADRIAN DENNIS/AFP/Getty Images)
easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article