Pesë ngjyrat e guximshme që nuk duhet t`i mungojnë këtë sezon garderobës tuaj!!!

Nga Nju Jorku në Paris, pasarelat e modës tregojnë se dallga e toneve nudë, dhe ngjyrave të kuqe, monokromatike e tipike të stinës së ftohtë, është duke u miksuar me nuancat e një roze dinamike, një portokallie viibruese dhe të verdhës neon. Trendet kromatike të këtij sezoni duhet të jenë pjesë e garderobës tuaj, kështu që harrojini kombinimet e errëta ose vetëm bezh dhe guxoni me një paletë ngjyrash të forta e plot ndricim, duke luajtur përse jo, edhe me kombinime të paparashikueshme. Ja një listë e nuancave që pritet të shfaqen nëpër vitrinat e dyqaneve të në muajin shtator:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article