Ka dy prej prindërve më të bukur në botën e filmit, si duket sot 20 vjec vajza e Reese Witherspoon dhe Ryan Philippe!!!

Reese Witherspoon dhe Ryan Philippe patën një histori dashurie “si nëpër filma“ në fillimin e viteve 2000. U njohën ne sheshxhirimin e “Cruel Intentions” , u dashuruan e u martuan shumë shpejt. Ishin një familje për 7 vjet, kohë përgjatë së cilës sollën në jetë dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë.

Vajza, Ava, sot është 20 vjec dhe konsiderohet kombinimi perfekt I dy prindërve jashtëzakonisht joshës së saj.

Ava nuk është megjithatë vetëm e bukur, por edhe mjaft e zgjuar: është në vitin e dyrë të fakultetit ku dallon për angazhmin e saj, është mjaft e kujdesshme me jetën private e nuk afishohet shumë si fëmijë të tjerë të llastuar nga familje të famshme dhe herë pas here, e shoqëron në tapetin e kuq të ëmën, me të cilën është shumë  e lidhur.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article