Këpucët që nuk do të doni t`i hiqni nga këmba këtë vjeshtë!!

Cdo dollapi I duhen një palë këpucë të zeza; puna është të gjesh ato më të përshtatshmet, që kombinojnë lehtë me xhinse një ditë, e me fustan ditën tjetër. Lajmi I mirë është se propozimi I kësaj vjeshte për këpucën ideale është I bukur, I lehtë për kombinim, dhe I rehatshëm në ecje. Modeli perfekte I kësaj vjeshte janë këpucët kamosh deri tek kyci, të larta por me takë ortopedike, që të lejojnë të ecësh pa u lodhur, ndërkohë që dukn elegante me cdo veshje.

Mund të jenë gri, bezhë apo kafe, por më “in“ për momentin konsiderohen të zezat!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article