Ori dhe Isli mungojnë në ‘Wake up”, pse nuk u transmetua sot programi?!

Diçka e pazakontë ka ndodhur mëngjesin e të premtes në ekranin e Top Channel. Emisioni ‘Wake Up” nën moderimin e Ori Nebiaj dhe Isli Islami nuk u pa të transmetohej sot duke ngritur pikëpyetje se çfarë mund të kishte ndodhur me programin e mëgjesit.

Sipas burimeve të revistës “who”, mungesa e Orit dhe Isli dhe mostransmetimi i programit të përditshëm lidhet thjesht me një defekt teknik që ka bërë të pamundur transmetimin.

“Wake Up” prej vitesh tashmë prezantohet nga dyshja Nebiaj-Islami, të cilët duhet thënë se kanë një kimi shumë të mirë në studio.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article