13 burra kryen vetëvrasje në Iran pas refuzimit të kësaj gruaje!

 

Më shumë se 100 vite më parë, duket se bukuria kishte një standart krejt ndryshe nga ai i ditëve të sotme.

Të paktën në Iranin e viteve 1900 kjo grua konsiderohej si një ndër më të bukurat e kohës. Emri i saj ishte Taj al –Daëlah dhe ishte bashkëshortja e Mbretit të Persisë së asaj kohe.

 

Ndërsa kjo grua ishte vajza e çifit për të cilën gojëdhënat thonë se 13 burra kryen vetëvrasje asokohe pasi Ismat al- Dawlah i refuzoi.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article