Ju pëlqejnë gërshetat? Ja 10 mënyra super të thjeshta për t’i realizuar!

 

Në vendet afrikane gërshetat janë shprehi kulture, ndërsa për pjesën tjetër të botës një gërshetim flokësh është një mënyrë për t’u dukur bukur dhe pse jo rehat.

Sado që një pjesë të mirë të vajzave gërsheti duket një punë shumë e vështirë, ne ju sjellim 10 mënyra tejet të thjeshta nëpërmjet videove tutorial, për të mësuar të bëni vetë gërsheta nga më të ndryshmet, pa patur nevojë të lini takim me parukieren.

Në eventin e ardhshëm, e keni gati modelin e flokëve; është momenti i gërshetave.

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article