Harry dhe Meghan mund të zhvendosen në Kanada?? Ja cili është shkaku!

Duket se princi Harry dhe Meghan kanë menduar të zhvendosen në Kanada dhe shkaku është shtypi britanik. Nëse marrëdhënia e tensionuar me të nuk qetësohet, cifti mund të largohet nga Britania e madhe. Harry-t  I paskan ardhur në majë të hundës artikujt që mbushin përditë gazetat atje dhe po e mendon seriozisht lëvizjen nëse gjendja nuk ndryshon.

.“ Meghan është një grua e fuqishme, por shkrimet negative për të, e kanë prekur shumë“, thonë burime pranë ciftit. Harry druhet se lajmet e rreme do të kenë ndikim mbi jetët e tyre deri në atë pikë sa t`I cënojnë martesën.

Zhvendosja megjithatë nuk do të ishte një process I lehtë, të paktën për momentin, duke pasur parasysh se të dy janë mjaft të përfshirë në veprimtarinë e tyre në Mbretërinë e Bashkuar.

Previous ArticleNext Article