Skandal: Ambasadori i OSBE në Tiranë, u nxjerr gishtin e mesit protestuesve të ‘Astirit’

Ambasadori i OSBE në Tiranë Berndt Borschardt ka qenë protagonist i një sjelljeje aspak të këndshme mbrëmjen e së dielës.

Teksa banorë të Unazës së Re dhe përfaqësues të opozitës gjendeshin përpara Drejtorisë së Policisë së Tiranës, ambasadori i ‘përshëndeti’ duke ngritur gishtin e mesit. Madje këtë veprim Borchard e ka përsëritur du herë teksa largohej nga turma.

Gjesti i shëmtuar që nuk i shkon aspak për shtat një qytetari të thjesht, e jo më një diplomati është komentuar orët e fundit nga të gjitha mediat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article