Rikthehet ‘Ndërkombëtarët”; Eni Shehu protagonist në film e Pluton Vasit

“Ndërkombëtarët”, filmi me regji të Pluton Vasit nga data 31 tetor do të shfaqet për publikun në kinema.

Bazuar mbi novelën “Rrëfenjë me ndërkombëtarë”, të Ylljet Aliçkës, regjisori Pluton Vasi na njeh me intrigat dhe dritë-hijet e mëdha që shoqëron përfaqësuesit e strukturave perëndimore në vendet Lindjes.

Ky filmi është një denoncim për vendin e pamerituar, që kanë marrë ndërkombëtarët në sytë tanë. E nëse do të heqim një paralele me realitetin sot me atë çfarë po ndodh me Shqipërinë, ky film duket sikur i jep zë mendimeve tona për sjelljen që ndërkombëtarët kanë pasur dhe kanë me Shqipërinë e vogël.

Në këtë film interpretojnë një kastë aktorësh, si Eni Shehu që vjen për herë të parë në një rol kryesor, Hervin Çuli, Karafil Shena, Rovena Lule, Kastriot Çaushi, Alfred Trebicka, etj. Por për të folur më gjatë rreth “Ndërkombëtarët”, filmi që sjell në kufijtë e absurdit personazhe, si ambasadorë dhe zyrtarë të huaj të cilët ne i mitizojmë

&

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article