Kris Jenner, festë spektakolare për 64 vjetor!!!

Ka mënyra e mënyra për të festuar ditëlindjen, por Kris Jenner e kishte vendosur duket që 64 vjetorin ta kremtonte në mënyrën më të pazakontë, dhe ashtu bëri. Miliarderen, ditëlindja e gjeti në fluturim, në avionin privat ku e shoqëronin dhe të bijat. Krisi I bëri dhuratë vetes dhe vajzave një kërcim prej balerine të vërteta, duke shfaqur një zhdervjelltësi që do ta kishin zili mjaft femra edhe më të reja në moshë sesa ajo!

 

View this post on Instagram

 

When I have a few friends over and my mom comes downstairs to check in and gossip ???‍♀️ (?: @khloekardashian)

A post shared by Us Weekly (@usweekly) on

 E ëma e Kim Kardashian është një njeri I mbushur me energji, sic e tregon gjithmonë, dhe me një dëshirë të madhe për të jetën, e cila nuk I zbehet aspak me kalimin e viteve.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article