Jona Spahiu rrëfen të pathënat për bashkëshortin: “ Më vinte rrotull, e gjeja kudo që të shkoja“!!

Sot janë prindër të një djali, dhe mjaft të lumtur me njëri tjetrin. Por ndërsa gjërat ecën shumë shpejt për Jona Spahiun, martesa, ardhja në jetë e Raidenit, ajo nuk na kishte treguar sesi është njohur me Frenklin.

Këtë e bëri tek “Soirée”, ku dha ca detaje, që I kishte anashkaluar më parë. Kush u afrua I pari? “Frenkli normalisht. Kush do ta besonte prej meje që Jona e rezervuar të hidhte hapin e para”,- tha moderatorja.

Simpatinë e tij ajo e kishte kuptuar pak. “E shihja shpesh në punë kur ai s’duhet të ishte në punë në fakt dhe se dija se çfarë bënte aty rreth e rrotull, paradite, pasdite, kishte emision, s’kishte emision, kishte ndeshje, s’kishte ndeshje. Unë përplasesha me të tek garderoba, tek grimi, nëpër shkallë. Ishte e çuditshme, si ka mundësi po më ndodh”,- ka shtuar ajo, duke treguar më pas, se kjo këmbëngulje, ishte dhe pjesë e karakterit të tij. Frenkli është natyrë që pak herë i ka ndodhur që të mos i arrijë gjërat që do. Po i vuri një qëllim vetes ia arrin dhe në fund rezultoi që ky ishte një qëllim që i kishte vendosur vetes”,- shpjegoi ajo.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article