Ç’të vishni në ditë me shi?! Frymëzohuni nga VIP-at e njohur shqiptar!

 

Përpos trafikut, dembelizmit, përgjumjes, e mungesës së humorit të mirë, në ditët gri me shi që po na shoqërojnë këto ditë nëntori sikleti që na shoqëron çdo mëngjes, ndërsa kemi hapur dollapin duke çfryrë është: ‘uf ç’të vesh sot?’.

Epo ja, ne menduam t’jua heqim këtë stres duke ju sjellë disa ide veshjesh për ditët gri, frymëzuar nga vajzat dhe djemtë e njohur të showbiz-it shqiptar. Le ta sfidojmë shiun gjithë stil, ngjyra, buzëqeshje dhe ‘voila’, me siguri nuk do të ketë më fytyra të ngrysura dhe të këndojmë të gjithë ‘rain, rain go away’!

Ah, përveç sugjerimeve të marra nga veshjet e VIP-ave shqiptar, ne ju ofrojmë edhe disa super ide se çfarë kombinimesh fantastike mund të bëni edhe ne dyqanin tonë virtual shopbordo

Hyr në https://www.instagram.com/shopbordo.al/ dhe zgjidh veshjen që t’ju sjelli diellin që mungon!

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article