10 tone sysh për vajzat me sy jeshile!

 

Pavarësisht se sytë me ngjyrë cilësohen si tejet tërheqës, mjafton një gabim i vogël në mënyrën e grimit, përshembull në zgjedhjen e tonit të gabuar, që ta prishni gjithë ‘magjinë’ e një syri të shkruar.

 

Vajzat me sy të gjelbër me siguri duhet ta dinë që ngjyra vjollcë është zgjedhja e parë nëse duan të theksojnë edhe më shkëlqimin dhe ngjyrën e irisit të syrit, por duket se jo e vetmja…

Nëse doni të eksperimentoni me tone në ngjyra të tjera për sytë tuaj të gjelbër, grimieri i famshëm i cili është Make-Up artisti i shumë VIP-ave, Vincent Oquendo sugjeron një sërë tonesh sysh, me të cilat do të shkëlqeni njësoj si me vjollcën tuaj besnike, e ndoshta edhe më shumë.

Ngjyrë kumbulle

Ngjyrë patëllxhani

E verdhë e artë

Gold

Ngjyrë jargavani

Ngjyrë guri ‘Amethyst’

Bronx

Ngjyrë tulle

Ngjyra toke të ngrohta

Të gjitha nuancat e tullës

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article