“Dior” nga Peter Lindbergh: “Një vështrim ekskluziv nga brenda”

 

Para se të vdiste Peter Lindbergh, fotografi i njohur i cili kishte punuar përkrah “Dior”, bëri librin e tij të parë dhe të fundit me imazhe. Ai e quajti me po të njëjtin emër si shtëpia e modës, e njohur tashmë botërisht, “Dior”. Një libër me imazhe bardh e zi.

“Dior” nga Peter Lindbergh është një bashkëpunim për partneritetin midis dy shtyllave të firmës së modës, i cili përmban shumë imazhe që tregojnë historinë e 70 viteve të historisë së Dior. Gjatë një xhirimi të mrekullueshëm në Nju Jorkut, ‘bukuritë e Lindbergh’ – përfshinë modele si Karen Elson, Saskia de Brauw, Carolyn Murphy, Amber Valletta dhe Sasha Pivovarova. Ato dhuruan silueta ikonike për “Dior”, të cilat datojnë që nga epoka epoka e Christian Dior, deri te Maria Grazia Chiuri.

Linda Evangelista, Paris, 1993

Irina Shayk, New York, 2018

Alek Wek, New York, 2018

Felice Noordhof, New York, 2018
Freja Beha Erichsen, New York, 2018
Selena Forrest, Felice Noordhof & Sara Grace Wallerstedt, New York, 2018
Felice Noordhof, Sara Grace Wallerstedt & Lily Nova, New York, 2018
Sasha Pivovarova & Fei Fei Sun, New York, 2018
Fei Fei Sun, New York, 2018
easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article