11 krijimet më perfekte të buzëkuqit të kuq, në të gjitha kohërat!

Një buzëkuq i kuq, përveçse një sjellje e guximshme është edhe pjesa, e cila formon ikonën e bukurisë. Ato kanë majë të mprehtë dhe formën e plumbit, që ju jep ndjesinë më të butë në botë, në gojë. E kuqa e përsosur gjithmonë ka qenë e pamundur, por të zbulosh se ekziston një përbërje opsionale e saj, ky buzëkuq nuk do të mungojë në raftet e askujt dhe asnjëherë.


Në të gjithë botën, shtatë janë modelet me ndikim të lartë, të “MAC Ruby Woo”, që blihen çdo minutë. Që nga momenti që modelet e para, të cilat “Dior” hodhi në treg, në vitin 1953, shtëpia ikonike e modës ka pasur kërkesat më të larta, dhe tani shiten tre herë më shumë në çdo orë, në SH.B.A. Në fakt, shumë të buzëkuq të kuq të jashtëzakonshëm, për hërë të parë janë lançuar vjet, nga “Revlon”, të linjës, “Love that Red”. Që nga 1978, prodhimi i një buzëkuqi të kuq ka qenë shumë i rrallë.


As krijimi i një modeli klasik, të buzëkuqit të kuq, për përdorim të përditshëm nuk është thjeshtë për tu krijuar. Ajo kërkon kohën dhe një shtrirje imagjinate të vetën. Ikona Giorgio Armani ka vizituar rreth 96 laburatore kozmetike, në përpjekje për të pasur një krijim të brendshëm, me ndjesinë e petaleve të trëndafilit. Rezultat ishte se përsosmëria është e arritshme. Më poshtë janë 11 nga buzëkuqet më të shitur në të gjithë botën dhe në të gjithë kohërat.


NARS Cosmetics Velvet Matte Lip Pencil in Cruella
$27


Clé de Peau Beauté Lipstick in Dragon Red
$65


Giorgio Armani Beauty Lip Maestro in 400
$38


Tom Ford Lip Color in Cherry Lush
$55


Dior Rouge Dior Lipstick in 999
$37


Bobbi Brown Luxe Lip Color in Parisian Red
$38


Maybelline New York Color Sensational Creamy Mattes Lip Color in Touch of Spice
$5


Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick in Le Rouge
$37


Revlon Super Lustrous Lipstick in Love That Red
$8


Chanel Rouge Allure Intense Long-Wear Lip Colour in Pirate
$38


MAC Cosmetics Lipstick in Ruby Woo
$19

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article