Dhurata e vecantë që banorët e Bubqit i bënë Bebe Rexhës përmes Bes Kallakut!

Bebe Rexha i ngrohu sot zemrat e banorëve të Bubqit, që janë prekur nga tërmeti I përpara disa ditëv. Prania e këngëtares ishte një arsye më vete të ata të ndiheshin më mirë; Bebe është zotuar të financojë rindërtimin e dy shtëpive, e më vonë dhe të një shkolle, ndërsa vazhdon përpjekjet për grumbullimin e fondeve për të gjithë të mbijetuarit. Fakti që ajo e ndërmorri këtë rrugëtim edhe personalisht u vlerësua shumë nga banorët, të cilët e ndjenë se shqetësimi për ta, ishte real. Në shenjë mirënjohjeje, përmes aktorit të humorit Bes Kallaku, banorët I dhanë yllit të muzikës dhuratën e vecantë që kishin përgatitur për të: një hajmali të zonës së Krujës që është gati 200-vjeçare.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article