Cfarë e bezdisi kaq shumë Monika Lubonjën, sa të mos “dojë“ like-t!!

Në ditët tona, ajo e “like-ve“ dhe komente-ve në rrjetet sociale është kthyer në një mani të vërtetë. Shumë njerëz nuk e shijojnë atë që bëjnë po nuk e ndanë dhe me të tjerët në Facebook e Instagram. Vetëm se ndonjëherë ajo që paraqesin aty është e fryrë, dhe nuk i korespondon saktësisht realitetit. Pikërisht një fenomen i tillë është ai që e ka bezdisur aq shumë Monika Lubonjën. Aktorja tregoi përmes një postimi në Instagram se është “ngopur“ me falsitete të tilla, dhe se vetë, preferon më mirë të shkojë kundër rrymës, edhe nëse kjo do të thotë “ca pëlqime“ më pak.

“ Do pranoj te kem më pak klikime sesa fig fallco neper ekrane. Boll me me role te rreme dhe me njje marketing medioker. Boooill më me shije ordinere“, ka shkruar aktorja.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article