Çmimet Oscar; Ja cili film është shpallur fitues në vitin kur ke lindur ti!

Të dielën e 9 shkurtit do të zhvillohet ceremonia e përvitshme dhe shumë e rëndësishme kinematografike, ajo e ndarjes së çmimeve ‘Oscars’.

Edhe këtë vit, ashtu sic ndodhi vitin e kaluar, çmimet do të ndahen nga aktorët, sepse nuk do të ketë një prezantues. Ceremonia e 92-të e Academy Awards që do të mbahet në Teatrin Dolby të Los Angeles është një ndër ceremonitë ë të rëndësishme të Hollyëood që mbërthen pas ekranit miliona teleshikues nga e gjithë bota.

Teksa e gjitha bota kinematografike pret ndarjen e çmimeve Oscar 2020, le të bëjmë një udhëtim për të sjellë edhe një herë në vëmendje filmat që kanë rrëmbyer çmimin e parë vitet e mëparhme.

Nga viti 1980 e deri në vitin 2019, ja filmat triumfues.

Idenifikoni filmin me vitin kur keni lindur ju!

1980

1981

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

 

1990

1991

1992

1993

1994

 

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

Previous ArticleNext Article