3 muaj pas ikjes nga kampi i luftës në Siri Alvini është kthyer në një bukurosh gjithë jetë!

 

Kanë kaluar mëse tre muaj që kur jeta e vogëlushit Alvin ndryshoi rrënjësisht.

Pas këmbënguljes së të atit dhe me ndihmën e shtetit italin, Alvini mundi të shkëputej nga kampi i luftës në Siri në të cilin kishte jetuar pesë vitet e fundit.

I mbetur jetim dhe i plagosur tre muaj më parë vogëlushi ishte një tjetër njeri, dhe kaq ndryshe nga ai që fatmirësisht është kthyer sot. I qeshur, i bukur e gjithë jetë, Alvini sot, tre muaj pas largimit nga kampi duket kështu:

Ka qenë Lapsi.al që ka siguruar disa foto të kohëve të fundit të 11-vjeçarit, dhe teksa shohim portretin gjithë dritë e lumturi të Alvinit ndihemi kaq të lumtur.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article