‘New York Fashion Week’; veshjet më të mira të stilit të rrugës!

Në çdo javë mode, stili i vërtetë është jashtë pasarelave. Aty ku të ftuarit për të parë nga afër prezantimet e koleksioneve të stilistëve shpalosin gjithë talentin e tyre në veshje dhe kombinime, pas së cilave askush nuk mund të rrijë indiferent.

Në “New York Fashion Week” , mes modës, stilit, sharmit e elegancës, stilistët e njohur amerikanë po prezantojnë koleksionet e tyre për sezonin Vjeshtë 2020, por përpos pasarelave, veshjet më interesante ‘stil rruge’  janë në këto fotografi që fotografët kanë fokusuar me apartët e tyre.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article