“Hakmarrja” e Mbretëreshës, vendimi i papritur kundrejt Meghan dhe Harry

Meghan dhe Harry, që tani e tutje nuk do të kenë më titujt mbretërore Duka dhe Dukeshë.

Mbretëresha Elizabet, ua hoqi të drejtë e titullit ‘mbretëror’, pas vendimit të tyre, për t’u larguar nga detyrat mbretërore.

Ky vendim aspak i pëlqyer i Mbretëreshës do do të sjellë pasoja te çifti, që aktualisht jeton në Kanada së bashku me djalin e tyre të vogël Archie.

Pasojat do të ndjehen kryesisht në ekonominë dhe planet e biznesit që kishin menduar të zhvillonin Meghan dhe Harry. Më herët ata kishin regjistruar markën e Sussex Royal për tregtimin e një sërë aktivitetesh dhe artikujsh të ndryshëm.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article